Ragasztott réteg-elosztók – hatékony a legkisebb helyekben

Időnként nagy számú folyadékcsatornanak kell helyet találnia egy nagyon kicsi helyen. Például az orvosi technológiában, amikor folyadékokat vagy gázokat sokféle folyadékcsatornán szállítanak. Az SMC Bonded Layer Manifold-ok itt kiemelkedő minőségűek.

A szelepek, tömlők és szerelvények helyet igényelnek. És ez nem mindig van ott. Mind az elemzésnek, mind az orvosi technológiának meg kell felelnie a komplex folyadékkapcsolatoknak a legkisebb helyeken.

Mik a ragasztott rétegek?

A ragasztott réteg-elosztóelemek folyadékáramkörök, amelyek folyadékokat vagy gázokat szállítanak, bárhol nincs hely a tömlőknek, szelepeknek és szerelvényeknek. Külön rétegekből (rétegekből) állnak, amelyekbe a különféle folyadékcsatornákat őrlik. A rétegeket ezután egymásra helyezzük, és formára illesztve és teljesen szorosan összeragasztva, pontos nyomás és hőmérséklet mellett (kötési folyamat).

A legfontosabb előnyök: Több száz folyadékcsatornát tartalmazhatnak a legkisebb térben, és pontosan beilleszthetők a megfelelő eszközökbe. Az olyan integrált funkciók, mint a tartályok vagy a tárolás, könnyen megvalósíthatók, és a ragasztott réteg-elosztókkal teljesen elkerülhető a holttest.

Különösen örömteli ügyfeleink számára: Ezek plug and play megoldások. Semmit nem kell tömlőt töltenie, csak illessze be a megfelelő készüléket a gyűjtőcsőbe és kész. A karbantartási erőfeszítés szintén nulla.

A gyártás a vevői igényekről szól

A ragasztott rétegű elosztók mindig egyediek, amelyeket az egyedi követelményekhez igazítanak. Az SMC-nál Ön is részesülhet éves tapasztalatunkból. A termelés megkezdése előtt elemezzük az áramkördiagramjait, és megbeszéljük Önnel a helyszínen, hogy a folyadékpályáik hogyan vannak legjobban elrendezve.

Amint megkapjuk az áramköri rajzot, elkészítünk egy elrendezést, amelyet szükség esetén újra meg lehet alakítani. Az Ön számára ez a maximális biztonságot jelenti: 1. hogy a ragasztott rétegcsatorna pontosan megfelel az Ön igényeinek, és 2. hogy ne kerüljön sor költséges, helytelen gyártásra.

SMC: A helyi kapcsolattartó

Különleges megoldást keres? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Bárhol is van a vállalkozás, az SMC kéznél van. Munkatársaink szívesen tanácsot adnak Önnek a helyszínen!