Bányászat

Nagy teljesítményű SMC-bányászati megoldások

A bányászat célja az ásványkincsek feltárása, kinyerése és feldolgozása. Ezt akkor tudja a leghatékonyabban megvalósítani, ha a legújabb technológiai segédeszközökre támaszkodik. A bányászok és bányamunkások a legszélsőségesebb körülmények között végzik munkájukat. Ezért ebben az iparágban kiemelt fontossággal bír a biztonság. Ez pedig olyan berendezéseket és segédeszközöket követel, amelyek valóban olyan tartósak, mint ahogyan azt ígérik.

Vállalkozása már ma kiaknázhatja a jövő technológiáit. Olyan masszív komponenseket keres, melyeket a legszélsőségesebb körülményekre terveztek? Nálunk megtalálja őket!

Többek között az alábbiakat kínáljuk:

  • Nagy teljesítményű hajtások
  • ISO-hengerek
  • A hengerben található dugattyúrúd pozícióját észlelő érzékelők

Ön kérdez, mi szállítjuk a megoldást: Óriási választékunk 12 000 alapmodellt tartalmaz mintegy 700 000 változatban. Az SMC-nél mindent egy kézből szerezhet be.

 

Igazodunk az igényeihez! Az SMC öt műszaki központtal rendelkezik – ezek közül kettő Európában található. Világszerte több mint 1500 mérnökünk dolgozik innovatív fejlesztéseinken. Munkájuk során mindig az alkalmazhatóság áll a középpontban. Fejlesztéseinket szoros együttműködésben végezzük ügyfeleinkkel, így pontosan azt tudjuk kifejleszteni, amire Önnek szüksége van.