Rólunk

Mi motivál bennünket?

Az informatika rendkívüli ütemben fejlődik, vele együtt pedig ügyfeleink igényei is. Mi bátran nézünk szembe ezzel a kihívással. Azért, hogy Ön is mindig naprakész lehessen. Hiszen célunk az, hogy Ön elégedett legyen. Ezért a legmodernebb pneumatikai technológiák révén segítjük elő az automatizálást.

Ahhoz, hogy Ön elégedett legyen, meg kell tudnunk, hogy pontosan mire is van szüksége. Vállalatunkat pontosan ez hajtja: Odafigyelünk Önre, hogy innovatív megoldásokat fejleszthessünk ki az Ön számára. Függetlenül attól, hogy vállalata földrajzilag hol található. Világszerte működő telephelyeink globális hálózatot alkotnak, melynek Ön minden előnyét kihasználhatja.

Három alappillérünk

1. Technológiai fejlesztés

Ön kérdez, mi fejlesztünk:  Minden kérdésére pontos és részletes választ adunk. Majd pontosan azt fejlesztjük ki, amire szüksége van. Németországban, Nagy-Britanniában, Japánban, Kínában és az Egyesült Államokban működő 5 technológiai központunk több mint 1500 mérnökünkkel folyamatosan az új tendenciákat kutatja, hogy új, világszínvonalú termékeket fejleszthessünk ki.

Kiaknázzuk a csapataink közötti szinergiákat – megosztjuk egymással az információkat és szoros kapcsolatban állunk, hogy világszerte minden felmerülő igényre azonnal reagálni tudjunk. Az Ön számára mindez a következőt jelenti: Csúcsminőség és a legkiválóbb támogatás, működjön vállalkozása a világ bármely táján.

2. Gyártás és szállítás

Ön kérdez, mi pedig teljesítjük kérését:  Termékpalettánk 12 000 alapmodellt tartalmaz mintegy 700 000 változatban. Legyen szüksége bármire, nálunk mindent megkaphat egy kézből.

Gyártóüzemeink a világ minden táján megtalálhatóak. A folyamatos rendelkezésre állást 12 európai gyártóüzemünk (Ausztria, Csehország, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Olaszország, Oroszország, Spanyolország, Svédország, Finnország, Svájc, Törökország) és további 12 gyárunk (USA, Ázsia, Afrika) garantálja.

Központi európai raktárunk (European Central Warehouse) stratégiai szempontból ideális helyen található. Helyi raktárainkkal együttműködve ez a központi raktár gondoskodik arról, hogy minden rendelését a lehető leghamarabb átvehesse.

3. Értékesítés és kommunikáció

Ön kérdez, mi pedig válaszolunk: Csak akkor értjük meg a másikat, ha egy nyelvet beszélünk. Ezért dolgozunk minden országban és minden régióban számos tapasztalt értékesítési munkatárssal. Az ügyfeleinkkel világszerte folytatott szoros kommunikáció garantálja, hogy Önt is mindig jól megértjük.

Jelenleg több mint 80 országban jó 400 értékesítési irodával rendelkezünk. Első európai leányvállalatunkat már 1976-ban megalapítottuk Svájcban. Már több mint 25 európai országban működik SMC-leányvállalat. Helyi leányvállalatainkkal együttvéve több mint 30%-os piaci részesedést értünk el.

Több mint 8000 értékesítési munkatársunk dolgozik azon, hogy megismerhessük ügyfeleink igényeit és elvárásait. Ennek előnye az Ön számára: Ránk mindig számíthat, mindig ott vagyunk a közelben.