Alaplapok

Alaplapok: A helytakarékos elosztómegoldás

A műanyagból készült, testreszabott alaplapokkal helyet spórolhat, emellettkönnyen és egyszerűen használhatóak.

Sok alkatrész, kis helyen? Ez a kérdés mindennap felmerül az élettudományok területén. Az egyedileg készített alaplapokkal az SMC a gyakorlatban már bevált megoldást nyújt kifejezetten olyan esetekben, amikor kevés hely áll rendelkezésre.

Az okos műanyagtömbök mindent tartalmaznak

Ezek az intelligens elosztók egyedileg konfigurálható műanyagtömbökből állnak, melyek igény szerint testreszabhatóak. Mindegy, milyen alkalmazásban kerül felhasználásra – pontosan oda illő alaplapot készítünk.

Az integrált csatornák különféle útvonalon, biztonságosan és átláthatóan megvalósíthatóak – lényegesen kisebb helyen, mint amit normál tömlőkkel ki lehetne építeni. Ezenfelül a legkülönfélébb tartályok, illetve csatlakozások tetszőlegesen kiépíthetőek.

Egyszerű felhasználás, alacsony karbantartás

A hatékony helykihasználtság csak az egyik előnye az SMC alaplapoknak. A sokoldalú műanyagtömbök nem csak kompaktak és helytakarékosak, hanemnagyon könnyűek is. A felhasználási körülményektől függően készülhetnek akrilból (PMMA) vagy más műanyagokból, mint például: PVC, PSU, PEI vagy PEEK.

A telepítés és kezelés kevesebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos elosztó megoldások. Természetesen az alacsonyabb karbantatási igény is csökkenti az üzemeltetési költségeket.

A gyakorlatban már bevált megoldások és széles választék

Partnereinknek mindig a legjobb megoldást akarjuk ajánlani. Ezért termékeinket folyamatosan fejlesztjük és a napjaink analizátorainak elvárásaihoz igazítjuk.

Teljes választékunkban megtalálhatóak a szelepek, szabályozók, csatlakozók, nyomásmérők mellett a szenzorok, illetve nyomás- és áramláskapcsolók is.

Érdeklik Önt az egyedi gyártású alaplapjaink? Szakértőink szívesen állnak rendelketésére.